NIETS, HET BOEK IS ER!

JAAAAA! Hij is er! NIETS, het boek! Zo ontzettend trots en blij ben ik! Het afgelopen jaar heb ik er hard aan gewerkt en nu is het dan eindelijk zover dat iedereen het boek kan lezen.

Binnenkort zal ik artikelen en filmpjes delen over waar NIETS nou precies over gaat en hoe een oud Japans concept mij heeft geholpen om meer innerlijke rust te krijgen. Dat is namelijk écht voor iedereen haalbaar en simpeler dan je denkt…

In de toekomst, zal STRESSED OUT ook o.a. Masterclasses en E-courses gaan organiseren waarin je leert zelf meer ‘niets’ in je leven toe te laten en zo meer innerlijke rust te vinden. Daar zijn namelijk best wat ‘trucs’ voor (zoals: hoe scheid je de zin van de onzin in je leven? Hoe zorg je voor meer energie en minder energievreters). Als je dit soort dingen graag – als eerste – wilt weten én regelmatig belangrijke anti-stress tips en kijkjes-achter-de-schermen wilt krijgen, schrijf je dan hier in voor de MINDER STRESS mail!

Hieronder een kleine omschrijving van wat je in NIETS kunt verwachten (de achterflaptekst):
Maaike Helmer (1978) zocht zoals iedereen in deze drukke doorgedraaide maatschappij naar meer kalmte in hoofd en lijf. En dat ging met (hard) vallen en opstaan. In ‘NIETS’ laat ze zien hoe een pestverleden, een internationale modellencarrière, het krijgen van een chronische aandoening, een journalistieke loopbaan en een burn out haar bijna kapotmaakten. Uiteindelijk brachten ze haar bij een oude Japanse filosofie. Een wonderlijk simpel inzicht, dat haar nu dagelijks meer rust geeft dan ze ooit had kunnen vermoeden. Dit boek gaat over meer ‘niets’ in tijden van ‘alles’.

NIETS is verkrijgbaar via stressedout.nl, gerenommeerde (online) boekhandels en bol.com. Als je het boek via stressedout.nl koopt, steun je de auteur. 🙂

NIETS HET BOEK KUN JE SNEL EN MAKKELIJK HIER BESTELLEN, OF VIA DE KNOP ONDER DIT ARTIKEL! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *