Over STRESSED OUT

cropped-logo-S-black-seethrough.png

OVER STRESSED OUT

STRESSED OUT is de eerste (!) multimediale uitgever over stress, balans en innerlijke rust. We geven boeken uit, hebben een podcast, en stressedout.nl is ons online magazine: jouw lifeguide. Het is het eerste online magazine over stress.

Experts, deskundigen en ervaringsdeskundigen helpen je bij het omgaan met stress en het vinden van balans en innerlijke rust met inzichten en gereedschap. Het meest wezenlijke doel is onze boodschap overbrengen en zo veel mogelijk verspreiden: je bent al genoeg.

Onze huidige, ‘maakbare’ maatschappij heeft namelijk last van het niet-goed-genoeg-syndroom. We moeten gelukkig(er) zijn. We moeten succesvol(ler) zijn. We gaan uit van de aanname dat we niet (goed) genoeg zijn. En dat zijn we wél.

Je bent genoeg.

We zijn allemaal mens, met al onze menselijke worstelingen, en we zijn allemaal genoeg. En dat laatste, dat moeten we weer leren ervaren. Wij helpen je gewoon bij die o zo menselijke worstelingen, met een toolbox voor het leven. Waaruit je alléén pakt wat je nodig hebt op dat moment. Meer niet.

Om zelf weer terug te komen bij wat je diep vanbinnen weet: je bent al genoeg.
Don’t let them tell you otherwise.

Alle teksten op deze site vallen onder het copyright van STRESSED OUT.

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis

Meer innerlijke rust krijgen?

NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ (meer info HIER), van auteur Maaike Helmer, is een heel persoonlijk boek over het vinden van innerlijke rust. ‘Niets’ is o.a. bekend van Vrouw/Telegraaf, ELLE, JAN en Koffietijd. Het boek wordt ‘De Nederlandse Eten, Bidden, Beminnen’ genoemd. 

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door éénmalig te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer óf doneer: daarmee laat je je waardering zien.

Bedrag