In de media

STRESSED OUT IN DE MEDIA

STRESSED OUT en founder Maaike Helmer verschijnen regelmatig in de landelijke media. Hieronder vind je een kleine selectie.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.

'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

GRAZIA

In Grazia stond een groot interview waarin ik vertelde over mijn boek NIETS. Dat ging van mijn pestverleden, mijn modellencarrière en mijn burn out naar uiteindelijk, de innerlijke rust die ik vond in het ma-concept. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma |...

[...] lees verder

VRIJ / HMC Kranten zaterdag bijlages

Journalist Nancy Ubert interviewde me over mijn boek NIETS voor de weekendbijlage VRIJ van alle HMC kranten (Holland Media Combinatie). Ik dacht dat ik alleen in het Leidsch Dagblad zou komen, dus dat was een leuke verrassing! Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 |...

[...] lees verder

VROUW / De Telegraaf

In de weekendbijlage van het magazine VROUW, van De Telegraaf schreef ik naar aanleiding van… Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.’ 'Een mooi en eerlijk boek...

[...] lees verder

KEK Mama

In de KEK Mama werd NIETS in de boekenrubriek goed gerecenseerd. Natuurlijk erg trots op die fijne recensie. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.’ 'Een mooi...

[...] lees verder

Nouveau

Een mooie recensie van het boek NIETS, in de Nouveau. Erg blij mee. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.’ 'Een mooi en eerlijk boek met een...

[...] lees verder

FLOW

In Flow verscheen een artikel van maar liefst 6 pagina’s mijn boek NIETS, waarin we duiken in het ma-concept. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.’ 'Een...

[...] lees verder

Veronica Magazine

In Veronica Magazine mocht ik naar aanleiding van het uitkomen van mijn boek NIETS (over het vinden van meer innerlijke rust) vertellen over hoe je minder stress en meer rust kan ervaren. Hierbij gaf ik een aantal handzame en praktische tips die iedereen makkelijk in zijn of haar leven kan toepassen. Wil jij meer innerlijke...

[...] lees verder

FLAIR: ARTIKEL OVER ‘NIETS’, HET BOEK

In het najaar van 2018 komt hij uit: ‘Niets’. Het boek gaat over hoe ik rust vind in een dolgedraaid drukke samenleving. Dat doe ik met inzichten uit een heel oude Japanse filosofie, de ma-filosofie. Die veranderde mijn leven, kan ik wel zeggen… Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!...

[...] lees verder

FLAIR – INTERVIEW ‘HET NIET-PERFECTE PLAATJE’

FLAIR interviewde mij over ‘het niet perfecte plaatje’ online. We presenteren ons allemaal als perfect online, maar wat nu als je je echte zelf durft te laten zien? Met STRESSED OUT ben ik eerlijk en open over mijn eigen tijd met een burn out. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te...

[...] lees verder

MARIE CLAIRE NEDERLAND

Voor de Nederlandse Marie Claire werd ik geïnterviewd over STRESSED OUT en hoe mijn burn out er voor zorgde dat ik anderen wilde helpen bij stress en burn out, om meer balans te krijgen in hun leven. Het interview lees je hier ook online terug. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu...

[...] lees verder

BLADENDOKTER

Voor de mediasite Bladendokter werd ik geïnterviewd over de lancering van STRESSED OUT. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.’ 'Een mooi en eerlijk boek met een...

[...] lees verder

VIVA – SMAAKMAKER

Voor VIVA werd ik kort na de lancering van STRESSED OUT geïnterviewd over mijn favorieten, waaronder Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.’ 'Een mooi en eerlijk...

[...] lees verder

MARGRIET

In een groot interview met Florien Vaessen in Margriet over haar boek ‘Op de bank’ werd er verwezen naar STRESSED OUT. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van...

[...] lees verder

365 DAGEN SUCCESVOL – ARTIKELEN

Voor de bekende site 365dagensuccesvol.nl schreef ik diverse artikelen over stress, balans, succes, maatschappijkritische artikelen en artikelen over zelfliefde en persoonlijke groei. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.’...

[...] lees verder

VIVA – WORK HARD, STRESS LESS

Voor Viva schreef ik een artikel over hoe je werkt zónder al te veel stress. Hoe haal je het meeste uit je baan zónder de stress in te schieten? Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS,...

[...] lees verder

FLOW – DIGITALE WERELDVERBETERAARS

Voor tijdschrift FLOW werd ik geïnterviewd over digitaal wereldverbeteren, samen met Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.’ 'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht'...

[...] lees verder

VROUW – DE BURN OUT FILES

Voor VROUW Magazine (De Telegraaf) schreef STRESSED OUT founder Maaike 13 artikelen over hoe haar burn out ontstond. Je kunt ze online teruglezen. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van...

[...] lees verder

VROUW – DIT LEERDE IK VAN MIJN BURN OUT

Voor de VROUW Glossy (onderdeel van De Telegraaf), schreef ik een groot artikel over wat ik leerde van mijn burn out. Het hele artikel is online terug te lezen. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop! Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.‘NIETS, mijn zoektocht...

[...] lees verder

METRO – ARTIKELEN

Voor METRO schreef ik 8 artikelen met als thema #fuck, waarmee ik afrekende met o.a. de gelukscultus, de prestatiemaatschappij, perfectionisme, generatiedenken en je online beter voordoen. Ze verschenen wekelijks in de krant en de artikelen zijn ook stuk voor stuk online terug te lezen. Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!...

[...] lees verder