The Real Deal #1: het bewijs, ik ben níet perfect! (VIDEO)

Eerder al schreef ik dat ik niet perfect ben en… ik schreef er zelfs nóg een keer een artikel over: over dat 2% van de vrouwen daadwerkelijk supervrouw is en ik dus duidelijk níet.

Vind ik dat erg? Nou, soms erger ik me weleens aan mezelf, ja. Ik ben bijvoorbeeld in de privésfeer nogal chaotisch. Iets waar ik echt, oprecht, heus wel aan probeer te werken (daar schreef ik eerder een artikel over voor 365dagensuccesvol).

Natuurlijk is het superleuk en gaat er niks mis, dat was tenminste het beeld dat ik in mijn hoofd had

De insteek van deze video was eigenlijk dat ik liet zien hoe ik op een gemiddelde dag ontspan. Door lekker, volledig make-uploos, met de hond (die is helaas inmiddels overleden aan de gevolgen van hartfalen) te wandelen en lekker relaxed tegen een boom te hangen, waarna ik gezellig met mijn dochter warme chocolademelk ga drinken. En natuurlijk doe ik dit allemaal superleuk en gezellig en er gaat niks mis. Dat was tenminste het beeld dat ik in mijn hoofd had.

Weerbarstige waarheid
De praktijk van het leven is helaas wat weerbarstiger. Het was inderdaad superleuk en heel ontspannen, maar daarna… tja (kijk zelf). Dat had ik kunnen wegfilteren, maar ik heb het lekker laten staan. Want dit is nu eenmaal hoe het soms óók gaat. En ik vind dat je dat ook mag laten zien. Met de video’s The Real Deal (abonneer je hier ook op mijn Youtube kanaal, vind ik leuk!) zal ik delen wat ik zoal meemaak en ja, de dingen die dan misgaan, de momenten dat ik in de stress schiet, laat ik óók zien. En ik zal schrijven over wat achter de schermen gebeurde. Dus hier. The Real Deal. Veel plezier. In de volgende video gaat ook niet alles perfect, dat weet ik, want ik ben hem nu aan het editen! Dus… stay tuned 😉 En o ja, de ambitie is binnen afzienbare tijd even een betere camera te scoren. Want ook dat is nog niet perfect.

Is jouw leven ook niet perfect? Kan ook niet! Wat vind je van deze video? Praat erover mee op onze Facebookpagina!

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.

'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist