Podcast: het wonder van wandelen (rebroadcast)

Wandelen, al vaker schreef ik erover op stressedout.nl. In de podcast (rebroadcast) van vandaag leg ik je uit welk onverwacht wonder wandelen voor mij in petto had en dat óók voor jou kan hebben. 

En… ik lees ter illustratie daarvan ook nog eens een stuk voor uit mijn boek NIETS. Deze podcast is uitermate geschikt om te luisteren tijdens het – je raadt het natuurlijk al – wandelen buiten in je eentje in de natuur.

P.S. het artikel waaraan wordt gerefereerd in deze podcast vind je hier!

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.