Podcast #22: Een plek waar jij tot rust komt – waar vind je die?

Deze tijd zitten we nogal op elkaars lip: de hele dag thuis met je gezin. Of het tegenovergesteld: je woont alleen en de muren komen op je af. Hoe zorg je voor een plek waar jij tot rust komt?

Is het belangrijk dat dat per se in je huis is? En moet dat per se een fysieke plek zijn, of kan het ook anders? In deze podcast leg ik uit hoe belangrijk het is om júist nu tijd en ruimte voor jezelf te nemen en een plek van rust te vinden en hoe je dat doet, op verschillende manieren. Ironisch is, dat tijdens deze podcast ik bijna geen enkele plek kon vinden om de podcast rustig en zonder extra geluid van anderen op te nemen en dat is ook meteen de kern van het verhaal: roei met de riemen die je hebt. En vaak zie je minder riemen dan er zijn. Welke riemen heb je wél? Je ontdekt het in deze podcast.

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.