Wisten wij veel drie jaar geleden…

Mijn boek ‘NIETS’ is deze maand ‘jarig’ deze maand, het wordt drie jaar. Nu is de boodschap misschien wel belangrijker dan ooit…

Drie jaar geleden kwam ‘Niets, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ uit. Een boek over het vinden van innerlijke rust in de kleine dingen van het leven, het ‘gewone geluk’. Een pleidooi voor vaker stilstaan in plaats van voortdurend rennen.

Een tijd waarin iedereen zocht naar groter, beter, meer…

Destijds raakte het al een snaar, in een tijd waarin iedereen maar aan het vliegen was, altijd op zoek naar groter, beter, meer. Het boek haalde na zijn verschijnen landelijke media en kreeg duizenden lezers.  Het Ma concept, de Ma filosofie die erin wordt besproken, raakte mensen. Veel lezers stuurden me reacties: dat ze door het boek tot inzichten waren gekomen over hun eigen leven, en soms maakten ze zelfs life changing beslissingen doordat ze het boek hadden gelezen, zoals het – eindelijk – volgen van hun diepste roeping, of het bewust gaan loslaten van oude pijn.

De boodschap is nu misschien wel belangrijker dan ooit

Nu, drie jaar later, zitten we in een crisis die zijn weerga niet kent. Wisten wij veel drie jaar geleden, dat de wereld met een schok tot stilstand zou komen. Dat we van alles moesten heroverwegen, onze verhouding tot de natuur, tot elkaar, tot het leven in het algemeen, tot onze waarden. Vreemd genoeg zijn velen, tijdens die stilstand, alleen maar harder gaan schreeuwen met zijn allen. De boodschap van het boek is nu, en dat kon ik toen ook niet bevroeden, misschien wel belangrijker dan ooit tevoren.

Ervaar leven op de plekken waar het zich uiteindelijk afspeelt. Dat zit hem in de regendruppels die neerkomen op je huid, de schoonheid van een muziekstuk, de hand van een dierbare die jouwe omsluit, het moment dat je inziet: ik leef.

Be safe, love, take care.

Meer informatie over het boek:
https://stressedout.nl/boeken/niets-het-boek/

Maaike Helmer is oprichter van multimedia uitgeverij STRESSED OUT en auteur van ‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ (o.a. bekend uit Vrouw/Telegraaf, Grazia, Koffietijd en De Volkskrant). 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.


'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *