Ontspannen: de best gelezen artikelen van 2017!

Ontspannen: natuurlijk leest iedereen zich daar suf over op STRESSED OUT. Aan het einde van het jaar maken we een overzichtje: dit zijn een aantal toppers van 2017!

13 activiteiten die ontspannen én die mooi niets kosten

Dit artikel wordt al het hele jaar extreem goed gelezen. Handig ook inderdaad: ontspannen en dan ook nog eens voor niets! Wie wil dat nou niet…

Ademhalen: de beste (en simpelste) manier om te ontspannen ooit!

De kracht van een goede ademhaling op je ontspannen voelen wordt nog weleens onderschat. In dit artikel legt loopbaanadviseur en burn out coach Susanna van 100%ik je uit waarom de juiste ademhaling voor instant ontspanning zorgt en hoe je dit voor elkaar krijgt.

Waarom muziek helpt om volledig te ontspannen. En: 5 luistertips!

Ook van Susanna: muziek helpt je om tot volledige ontspanning te komen, vooral als het een ritme heeft dat lager ligt dan je hartritme. Hoe dat dan werkt en welke muziek gegarandeerd ontspanning oplevert, lees je in dit artikel.

Meer hygge in je leven: zo doe je dat

Hygge: het Deense woord voor gezellig. Maak je van je huis een plek met meer hygge, dan levert dat je instant ontspannen op. Met deze tips kán het niet misgaan.

De hele dag mindful ontspannen zijn? Dat kan met deze tips

Elke dag mindful doorbrengen? Je wordt er gelukkiger en rustiger van. Maar ja, hoe doe je dat? Dit artikel van Sharda Balgobind van Mind my baby (mindful zwanger en bevallen) vertelt je alles wat je moet weten.

Plan de volgende keer eens dat je niets plant

In de serie ‘Catelijne vindt wijsheid’ schreef Catelijne Elzes dit prachtige artikel over de vrijheid die je krijgt als je plant om juist níets de plannen. Iets wat haar, als serial planner (en zijn we dat niet allemaal?) in het begin nog helemaal niet zo makkelijk afging. Haar artikelen waarin ze op zoek gaat naar rust (‘Catelijne zoekt kalmte‘) zijn overigens ook mustreads!

46 gedachten die iedereen heeft…

Ken je dat, dat je even besluit te gaan mediteren ofzo, maar dat je hoofd er alles aan doet om dat tegen te houden? Ik wel, veel mensen vonden het artikel daarover heel herkenbaar.

Wees gewoon eens even stil…

Moeilijker gezegd dan gedaan, maar soms even gewoon stil zijn, kan je enorm veel innerlijke rust geven. Business coach Krista Hogenboom van Stepping Up schreef er dit artikel over in de reeks ‘Simpele lessen in klein geluk‘.

Slaap, slaap, slaap…

Als we ergens behoefte aan hebben, zijn het goede slaaptips. blijkt wel. In de artikelen van Talja Lambert (van Saraja Slaapcursus) komen die uitgebreid aan bod!
(Foto: Anthony Napp/Unsplash)

LEES DOOR: ALLE ARTIKELEN OVER ONTSPANNEN LEZEN? DAT DOE JE HIER!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.


'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist