Maak van stress je vriend

Natuurlijk wisten wij dit al: stress is niet alleen je grootste vijand, het kan ook je vriend zijn. Als je het maar op de juiste manier gebruikt (en het niet allesoverheersend is), is stress een goede bondgenoot in je leven.

In deze TED-talk video, een classic, legt Amerikaanse psychologe Kelly McGonigal helder en duidelijk uit aan je uit waarom en hoe je stress in je voordeel kunt gebruiken. Want het kán! Op een aanstekelijke manier vertelt Kelly hoe zij jarenlang verkeerd dacht over stress en wat een heel andere kijk op dit onderwerp voor gevolgen heeft…

DEZE VIND JE VAST OOK INTERESSANT: GRENZEN AANGEVEN IS EMPATHISCH (VIDEO)!

Wat leerde je van deze video? Praat erover mee op onze Facebookpagina!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis

Meer innerlijke rust krijgen?

NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ (meer info HIER), van auteur Maaike Helmer, is een heel persoonlijk boek over het vinden van innerlijke rust. ‘Niets’ is o.a. bekend van Vrouw/Telegraaf, ELLE, JAN en Koffietijd. Het boek wordt ‘De Nederlandse Eten, Bidden, Beminnen’ genoemd. 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door éénmalig te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer óf doneer: daarmee laat je je waardering zien.

BedragGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *