Maaike sprak op ‘NEW ECONOMY – BURNED OUT’ (VIDEO)

Op 27 juni 2017 sprak ik (STRESSED OUT founder Maaike) op het ‘New Economy – Burned Out’ event in Pakhuis De Zwijger (Amsterdam). Ik beloofde de beelden daarvan online te zetten, hierbij!

Het was een bijzondere avond, gepresenteerd door Bahram Sadeghi. Te gast waren socioloog/arbeidsexpert Jan Denys, psychiater/onderzoeker Christiaan Vinkers, Manager Gezondheidsmanagement – Zilveren Kruis Nathalie de Jager, econoom/organisatie-adviseur Maarten de Winter, werkgelukscoach Hanneke Dijkman, kunstenares Kim Blekkenhorst en ik. De avond werd georganiseerd door Sjoerd van der Steen en Mara Verdaasdonk van Pakhuis De Zwijger.

Ik vertelde tijdens de avond mijn persoonlijke verhaal en de inzichten die ik verwierf die, in mijn ogen, voor iedereen (kunnen) gelden. Hieronder de volledige video.

Meepraten over deze video op Facebook? Dat kan hier!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis

Meer innerlijke rust krijgen?

NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ (meer info HIER), van auteur Maaike Helmer, is een heel persoonlijk boek over het vinden van innerlijke rust. ‘Niets’ is o.a. bekend van Vrouw/Telegraaf, ELLE, JAN en Koffietijd. Het boek wordt ‘De Nederlandse Eten, Bidden, Beminnen’ genoemd. 

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022