Working it out: dé interviews!

Er staat weer een prachtige lijst met namen klaar voor de komende Working it out interviews. En we kijken óók graag terug. Daarom: dé Working it out interviews. Enjoy!

Ellemijn Veldhuizen van Zanten: ‘Ik rouw en ik heb lief met dezelfde intensiteit’

Ellemijn Veldhuijzen van Santen is fulltime moeder en werd bekend als actrice van onder andere ‘Zonder Ernst’ En ‘Rozengeur en Vodka Lime’. Ze is daarnaast ook moeder van Jasmijn*, Tijgertje*, Victor, Boaz, Quinten* en Pablo. Jasmijn, Tijgertje en Quinten zijn kort na de geboorte overleden. Ellemijn vertelt in dit openhartige en indrukwekkende interview over liefde, #GROOTgeluk en alles in het leve ten volle tot je nemen.

Roos Schlikker: ‘Dat blije labrador zijn heb ik moeten afleren’

Roos Schlikker, schrijfster en columnist (en was te zien in Wie Is De Mol) schrijft voor onder andere Het Parool en Linda., is scenarioschrijfster van Linda.tv’s ‘Bitterzoet’ en schreef diverse toneelstukken. In haar Working it out interview vertelt ze over balans houden, grenzen aangeven en jezelf op waarde schatten (en jezelf dus eindelijk schrijfster noemen).

Vivianne Bendermacher: ‘Die analytische aard sleepte me ook door Viva gate’

Techionista oprichter en voormalig Viva-hoofdredacteur is analytisch en houdt van het tracken van informatie ook tijdens stressvolle periodes. En tijdens Viva-gate had ze dat nogal, stress. Ze praat in dit interview onder andere openhartig over die periode en ook over het vinden van jouw eigen pad en het uithouwen van een carrièrepad dat nog niet eerder is uitgehouwen: ‘We maken verschil, en het komt vanuit uit onszelf. Daar ben ik trots op.’

Gladys van den Munckhoff: ‘Na Erics dood leefde ik anderhalf jaar puur op adrenaline’

Gladys van den Munckhoff van stichting Ruby and Rose, zet zich in voor meer aandacht voor en onderzoek naar gynaecologische kankers. In dit Working it out interview vertelt zij over het zelf krijgen van gynaecologische kanker, het winnen van een grote geldprijs en het overlijden van haar man Eric. En hoe je ondanks dit soort gebeurtenissen wonderlijk sterk kunt blijven.

Elisah Jacobs: ‘Bloggen is echt keihard werken’

Elisah Jacobs, oprichter en eigenaar van interieursite Interior Junkie vertelde in dit Working it out interview over dat bloggen vaak harder werken is dan men denkt: ‘Het idee heerst dat je bijna niets doet en een geweldig luilekkerleventje leidt.’ Voor ze haar werkpassie vond, zat ze een tijdje op de verkeerde plaats. Tot op een gegeven moment alles op zijn plek viel… en wat doe je dan?

Anne Barnhoorn: ‘Paaldansen is echt mijn redding geweest’

Toegegeven, de prijs voor de meest geweldige kop gaat ongetwijfeld naar Anne Barnhoorn. Barnhoorn, scenarioschrijfster, vertelt in haar interview over faalangst, burn out, de drang om te creëren en het blijven stimuleren van creativiteit. En natuurlijk… over paaldansen.

Maria Genova: ‘Ik ben nooit bang, wel voorbereid’

Maria Genova schreef boeken als ‘Man is stoer, vrouw is hoer’, ‘Het Duivelskind’, ‘Als afscheid pijn doet’, ‘Hoe schrijf je een bestseller‘ en ‘Komt een vrouw bij de hacker’. Over dit laatste onderwerp geeft ze regelmatig lezingen door het hele land. Ze vertrok toen ze negentien was van Bulgarije naar Nederland, zonder de taal te spreken. In dit interview vertelt ze over volhouden, vooroordelen, balans houden als je continu aan het werk bent en hoe je omgaat met de stress van boeken schrijven over spraakmakende onderwerpen.

Lucette Vermeijden: ‘Was het dan echt zo naïef van me, borstkankernazorg verbeteren?’

Lucette Vermeijden is oprichter en eigenaar van Nazorg Borstkanker, een behandelconcept voor (ex-) borstkankerpatiënten. Ze wil met haar concept borstkankernazorg radicaal verbeteren. Maar dat is nog best ingewikkeld. Ze vertelt in haar interview over heilig geloven in wat je doet, balans houden en de relativering die het ouderschap soms kan bieden.

LEES OOK: ALLE WORKING IT OUT INTERVIEWS VIND JE HIER!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.


'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist