The Real Deal #3: Take the road less travelled… (VIDEO)

Deze The Real Deal is me bijzonder dierbaar. Het gaat namelijk over een familiestuk. De bril van mijn oma. En eigenlijk, éigenlijk gaat deze Real Deal ook over je eigen koers varen en open staan voor nieuwe dingen.

Het is makkelijk om dingen ‘the easy way‘ te doen. De geijkte paden te bewandelen. Ik had met de bril van mijn oma gewoon naar de winkel om de hoek kunnen gaan. In plaats daarvan besloot ik de ingewikkelder weg te bewandelen: ik zocht precies uit wáár de bril ooit was verkocht, ruim zestig jaar geleden. Dat bleek, volgens de brillenkoker, een brillenwinkel uit Leeuwarden. Post & Everaarts. Wat er vervolgens gebeurde, wil ik jullie niet onthouden. Stay curious and take the road less travelled. It may have a beautiful view… In mijn geval kun je dat laatste vrij letterlijk nemen.

Met enorme dank aan Post & Everaarts, die me de glazen in de bril van mijn oma hebben gegeven. Eelko en Jolanda, dit betekent veel voor me. Ik zal de bril met veel trots en liefde blijven dragen…

LEES OOK: SIMPELE LESSEN IN KLEIN GELUK: OEFEN IN DANKBAARHEID…

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis

Meer innerlijke rust krijgen?

NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ (meer info HIER), van auteur Maaike Helmer, is een heel persoonlijk boek over het vinden van innerlijke rust. ‘Niets’ is o.a. bekend van Vrouw/Telegraaf, ELLE, JAN en Koffietijd. Het boek wordt ‘De Nederlandse Eten, Bidden, Beminnen’ genoemd. 

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022