Podcast #7: Wanneer moet je (n)iets met kritiek? En: mijn pagina vol rode pen

Wanneer moet je eigenlijk iets met kritiek? En wanneer is het geen kritiek maar feedback? Interessante vraag, die ik deze week beantwoord in STRESSED OUT, de podcast. 

Soms vatten we iets door onze eigen gevoeligheid op als kritiek, terwijl de ander het bedoelt als feedback. Andersom kan het zijn dat iemand het wel bedóelt als feedback, maar het keihard en ongevoelig op je overkomt. Daarnaast is het ook nog belangrijk te bepalen: moet ik überhaupt iets met deze opmerking? En over dat laatste: hoe bepaal je dat eigenlijk?

Kortom wanneer doe je er iets mee en wanneer leg je kritiek naast je neer en laat je het aan je goddelijke reet roesten? Interessante materie, deze week in de STRESSED OUT podcast. En: ik vertel ook over een moment dat ik van een hoofdredacteur een enórme bak kritiek kreeg, waar ik héél veel aan had. Luister hem hieronder.

Ik hoor trouwens ook over de momenten waarop jij kritiek kreeg en er wel of juist niet iets mee deed. Je kunt hieronder je reactie achterlaten, ik ben benieuwd!

LEES OOK: HOE GA JIJ OM MET JE INNERLIJKE CRITICUS?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.

'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *