Podcast #7: Wanneer moet je (n)iets met kritiek? En: mijn pagina vol rode pen

Wanneer moet je eigenlijk iets met kritiek? En wanneer is het geen kritiek maar feedback? Interessante vraag, die ik deze week beantwoord in STRESSED OUT, de podcast. 

Soms vatten we iets door onze eigen gevoeligheid op als kritiek, terwijl de ander het bedoelt als feedback. Andersom kan het zijn dat iemand het wel bedóelt als feedback, maar het keihard en ongevoelig op je overkomt. Daarnaast is het ook nog belangrijk te bepalen: moet ik überhaupt iets met deze opmerking? En over dat laatste: hoe bepaal je dat eigenlijk?

Kortom wanneer doe je er iets mee en wanneer leg je kritiek naast je neer en laat je het aan je goddelijke reet roesten? Interessante materie, deze week in de STRESSED OUT podcast. En: ik vertel ook over een moment dat ik van een hoofdredacteur een enórme bak kritiek kreeg, waar ik héél veel aan had. Luister hem hieronder.

Ik hoor trouwens ook over de momenten waarop jij kritiek kreeg en er wel of juist niet iets mee deed. Je kunt hieronder je reactie achterlaten, ik ben benieuwd!

LEES OOK: HOE GA JIJ OM MET JE INNERLIJKE CRITICUS?

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis

Meer innerlijke rust krijgen?

NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ (meer info HIER), van auteur Maaike Helmer, is een heel persoonlijk boek over het vinden van innerlijke rust. ‘Niets’ is o.a. bekend van Vrouw/Telegraaf, ELLE, JAN en Koffietijd. Het boek wordt ‘De Nederlandse Eten, Bidden, Beminnen’ genoemd. 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door éénmalig te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer óf doneer: daarmee laat je je waardering zien.

BedragGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *