STRESSED OUT, de podcast #5: Wanneer moet je (geen) sorry zeggen? (en: ik word ultiem getest)

Deze podcast was veruit het moeilijkst te maken. Het roerde bij mij een oude pijn aan.

Omdat ik vroeger zelfs de neiging had om tegen een stoel waar ik tegenaan stootte sorry te zeggen, was het bijna onmogelijk om mezelf te onthouden van excuses toen ik halverwege de podcast de draad kwijtraakte. Tijd om het experiment aan te gaan: wat doet het met je als je je dan toch probeert te beheersen? Waarom zeggen we eigenlijk sorry? Wanneer heeft het zin en wanneer is het onzin? En hoe maak je voor jezelf handig dat verschil?

Lees vooral dit artikel over spaarzamer zijn met sorry. 

Mijn boek ‘NIETS’, gedoopt tot dé innerlijke rust roman, vind je hier.

Ook een dwangmatig sorry zegger? Ben benieuwd. Je reactie kun je onder dit artikel achterlaten, dan reageer ik erop. En hieronder én hier – waar je ál de STRESSED OUT, de podcast afleveringen vindt – kun je de Podcast luisteren. En op Spotify enzo natuurlijk (hierzo). Abonneer je daar vooral, vind ik leuk. 🙂

LEES OOK: WAT ER GEBEURDE TOEN IK SPAARZAMER WERD MET SORRY ZEGGEN…

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.