Waarom ik zo geheimzinnig doe over het volgende boek

Als je onze social kanalen een beetje in de gaten hebt gehouden, weet je waarschijnlijk dat zondag 02/02/2020 het nieuwe boek gaat uitkomen van uitgeverij STRESSED OUT. Op zondag 02-02-2020 is het boek ‘live’: omdat een magischer datum niet denkbaar is. Vanaf dat moment is het boek te koop.

In de aanloop ernaartoe, zullen we aanstaande vrijdag bekend maken welke belangwekkende persoon zich publiekelijk achter de boodschap schaart, deze persoon schreef zelfs het voorwoord. Als we vrijdag bekend maken om wie het hier gaat, zul je begrijpen dat we hier enorm trots op zijn. Het is dan ook een zeer belangrijk boek, erkent ook deze persoon.

Revolutionair bezig: het is er nog niet. Verbijsterend…

Zelf wist ik metéén dat ik het wilde uitgeven. Ik weet het, ik blijf geheimzinnig. Aanstaande zondag zal alles duidelijk worden. De reden dat ik zo geheimzinnig blijf doen, is omdat we hiermee zodanig revolutionair bezig zijn, dat we kunnen zeggen dat we hiermee de eerste zijn. En dat terwijl het ZO belangrijk is, dat het bizar is dat het er niet al is. Het maakt ons wel heel trots natuurlijk. De auteur kaart iets aan dat nog niemand heeft aangekaart en dat is oprecht verbijsterend, in deze tijd.

Het boek is een game changer

Het is nu nog maar heel even tot HET BOEK verkrijgbaar is. Dat is natuurlijk ontzettend spannend. Eigenlijk staat alles al klaar, het gaat nu echt om het allerlaatste finetunen. En dan… kunnen jullie het straks allemaal kopen. Er komt een extra boekenpagina op de site (als je het via die route koopt, houdt de auteur er het meest aan over) en je kunt het natuurlijk óók kopen via alle gerenommeerde (online) boekhandels. Maar via stressedout.nl is altijd beter. 😉 Hoe dan ook: je zult straks moeilijk om het boek heen kunnen, want het is een game changer. Enorm trots dat ik het mag uitgeven.

Kun je je nieuwsgierigheid nou niet bedwingen, dan kun je je via deze link inschrijven voor de Minder Stress Mail, op die manier krijg je nog vóór alle anderen het bericht van waar we het nou de hele tijd over hebben en ben jij de eerste die het boek kan bestellen.

En nu ga ik zitten aftellen…

Maaike Helmer is oprichter STRESSED OUT: de eerste (online) uitgever ter wereld op dit gebied. Eind 2018 verscheen haar boek ‘NIETS’, over meer innerlijke rust in tijden van alles. Het boek – lees hier een preview – kreeg veel landelijke media aandacht in o.a. Flow, Koffietijd, JAN, Elle, Flair, De Telegraaf en Trouw en wordt vergeleken met ‘Eten, bidden, beminnen’ van Elizabeth Gilbert.

LEES OOK: WAAROM WE ONBEWUST BANG ZIJN VOOR TIJD VOOR ONSZELF…

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.

'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *