VRIJ / HMC Kranten zaterdag bijlages

Journalist Nancy Ubert interviewde me over mijn boek NIETS voor de weekendbijlage VRIJ van alle HMC kranten (Holland Media Combinatie). Ik dacht dat ik alleen in het Leidsch Dagblad zou komen, dus dat was een leuke verrassing!

Helemaal toen bleek dat ik ook nog de cover had gehaald. Dat verwachtte ik niet. Werd ik opeens gemaild door mensen door heel Nederland die het artikel in de krant hadden gelezen. De foto is overigens van Petra-wendy Wink, die ook de foto maakte die op de achterflap van mijn boek stond, mijn auteursfoto. Het artikel is hier terug te lezen. Uit het interview:

,,Misschien ben ik wel hardleers. Ik moest twee keer heel hard tegen een muur aanlopen om in te zien dat ik zowel emotioneel als fysiek roofbouw op mezelf pleegde. De eerste keer uitte dat zich lichamelijk: ik kreeg diabetes. De tweede keer was het vooral mentaal, met de burn out.’’ Tegenwoordig richt ze haar leven anders in. een belangrijke stap is de ontwikkeling van Stressedout.nl geweest, het eerste online magazine over stress en alles wat daarbij komt kijken. ,,Een leefgids voor een lichter leven. Het is een plek waar je met al je vragen terecht kunt als je probeert met stress om te gaan. Want de problemen waarmee ik kampte toen ik een burn out had, kom je overal tegen. Met stressedout.nl, en mijn boek, hoop ik echt iets te betekenen voor anderen. En dat kleurt naast mijn fijne gezin mijn leven. Ik zoek geen bevestiging meer. Als mensen mij nu zien staan door mijn werk, is dat leuke bijvangst. Ik hoef niets meer te bewijzen. Ik mag niets zijn.’’

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.

'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist