Viktor en het vuur is nieuwsitem bij Editie NL!

Op 27 februari (op het moment dat ik dit schrijf was dat gisteren) was het verschijnen van Viktor en het vuur, stress, burn out en balans in kindertaal’ van Sarah Van Wolputte (uitgeverij STRESSED OUT, stressedout.nl) de aanleiding (!) voor een item in Editie NL over burn out bij ouders.

Het was sowieso een bijzondere week, want er verscheen zowel een groot artikel over het boek in het AD als in de Telegraaf.

‘Een burn out is zwaar, maar als je daarnaast ook nog een gezin draaiende mo et houden dan is dat extra pittig. De Vlaamse Sarah van Wolputte schreef een kinderboek over burn outs. Want hoe vertel je je kinderen wat er aan de hand is? Maryke Mondria ondervond het zelf. “Mijn kinderen snapten het niet.”’ (Bron: EDITIE NL/ RTL NIEUWS.NL)

In het item bij EDITIE NL praat moeder Maryke Mondria over haar burn out en licht burn out specialist Don Kanters uit waarom het zo belangrijk is je kinderen uit te leggen wat er is. Ouders hebben volgens hem vaal de neiging om te doen alsof er niets aan de hand is.

Via deze link lees je het artikel dat RTL NIEUWS erover schreef.

Meer over het boek lees je HIER.

En hieronder kijk je het fragment terug:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *