24 maart: STRESSED OUT – NIETS event bij… Scheltema Amsterdam!

Ik kan het eindelijk delen: DAAR IS IE: het allereerste STRESSED OUT event, over boek NIETS en dan ook meteen op een droomplek: Scheltema in Amsterdam! Ik heb het dan ook STRESSED OUT – NIETS x Scheltema gedoopt. 

Scheltema is niet (alleen) een boekhandel, Scheltema is simpelweg een begríp. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we op deze manier gaan samenwerken op 24 maart!

Het wordt nog mooier: de presentatie zal in handen zijn van niemand anders dan… ex-ABN AMRO topvrouw en de auteur van bestseller ‘Op de bank’ (over burn out) Florien Vaessen! Ik bewonder haar als auteur van een boek waar ik ook veel van heb geleerd en vind het dan ook een grote eer – daarnaast is het ook nog eens een heel fijn, integer en intelligent mens. Ze heeft een speciale plek in mijn hart. Dat maakt het extra bijzonder.

En ja, het wordt nog mooier: toegang is gratis!

Aanleiding is natuurlijk boek NIETS, maar ik wil tijdens het event alvast wat lessen uit het boek delen die je zélf kunt toepassen en die ik later (nog uitgebreider) zal verwerken in een te gekke Masterclass en in een handige e-course, die je gewoon vanuit je luie stoel kunt doen. Het gaat dan ook over meer niets in de praktijk. In de toekomst zullen trouwens meer events van STRESSED OUT volgen, op andere plaatsen en in andere vormen.

Scheltema omschrijft het event als volgt:

Hoe krijg je meer innerlijke rust in deze tijden dat alles mogelijk is, en we massaal omvallen door burn out? Maaike Helmer schreef het boek ‘NIETS’ en gaat daar deze zondag de 24e maart dieper op in.

Tijdens deze middag krijg je niet alleen inzicht in waar het fout gaat, maar vooral ook hoe je op een praktische manier meer innerlijke rust krijgt. (En nee, dat is niet in een perfect Instagramwaardig leven.) Maaike schreef een boek over hoe zij tot rock bottom moest gaan om uiteindelijk tot belangrijke, fundamentele inzichten te komen. Die iedereen kan toepassen. Eén van die inzichten (verworven uit het Japanse ma-concept) vormt de kern waar haar boek om cirkelt: NIETS.

Maaike zal worden geïnterviewd door Florien Vaessen. Deze middag is vrij toegankelijk voor iedereen die het beste uit het leven wil halen zonder zichzelf uit het oog te verliezen.

Wat we zullen behandelen:

  • Wat belet je om innerlijke rust te krijgen?
  • Waarom zijn boeken over stress en is júist het boek NIETS op dit moment zo hard nodig?
  • Wat is belangrijk om meer innerlijke rust te krijgen?
  • Wat is het ma-concept?
  • Hoe pak je dat zelf aan?
  • Wat is de meest gemaakte fout?

Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen en, als je wilt, je eigen ervaringen te delen. Het boek kun je ter plekke kopen en heb je er al één? Neem hem mee, dan schrijf ik er als je wilt een persoonlijke opdracht in.

Zie ik je daar? Je kunt via deze link laten weten of je van plan bent te komen, zodat we weten hoeveel mensen er ongeveer aanwezig zijn (aanmelding verplicht je natuurlijk nergens toe). Het begint om 16u en duurt tot ongeveer 17u.

LEES OOK: MEER WETEN OVER NIETS, HET BOEK? DAT KAN HIER!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.

'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *