Podcast: Het geheim van écht ontspannen

Wat is het échte geheim van ontspannen? Is er eigenlijk wel een geheim? Spoiler: ja, dat is er. Ik ontwikkelde zelfs een ontspanningscode. 

Door lange tijd het onderwerp te bestuderen kwam ik tot de conclusie dat er een code voor bestaat om goed te ontspannen en écht tot rust te komen. Die ontspanningscode, die ik zelf ontwikkelde, deel ik graag met je, maar eerst leg ik je uit waaróm we het zo moeilijk vinden om te ontspannen… Het raakt namelijk aan een heel basale angst in ons leven…

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.