Podcast #34: Hoe ontdek je wat jou ontspant? (en: ik zing de full song van de podcast!)

Ontspannende activiteiten laten zich vaak ook kenmerken door dat ze niet direct een doel dienen. Maar: hoe weet je wat dat bij jou is? Hoe weet je waar jíj van ontspant? Deze podcast verscheen op 7 augustus, en nu opnieuw. Vandaag is er (nog) geen nieuwe podcast, maar maandag kom ik met een hilarisch nieuwtje naar aanleiding van déze podcast. Ik kom namelijk op de radio. Hoe? Dat hoor je maandag. Enfin, nu eerst… de podcast. Maandag meer.

Wat zijn voor jou ontspannende activiteiten? Het is eigenlijk helemaal niet zo heel moeilijk daarachter te komen. Je moet jezelf maar één belangrijke vraag stellen. Die vraag behandel ik in deze podcast. En daarnaast vertel  ik waar ík van ontspan. Een aantal dingen kun je vast wel raden want die komen ook terug in mijn werk, maar muziek maken, dat vind ik óók ontspannend (al doe ik het momenteel maar weinig). Een track maakten we zonder doel, maar het resultaat daarvan is uiteindelijk de intro geworden van STRESSED OUT, de podcast. En ja, ik laat het gehele nummer horen. Met zang en al. Je hoort het in deze podcast (aan het einde). Perfect? Nee, beslist vast niet. Leuk om te maken? Méér dan!

MEER OVER DIT ONDERWERP: DIT IS DE ZIN EN ONZIN DIE JE OVER ONTSPANNEN MOET WETEN…

Stress, of een burn out? Doe de Online Masterclass ‘Effectief omgaan met stress’, gebaseerd op de meest recente inzichten uit de psychologie, fysiologie en neurologie.  In 7 weken leer je stress te herkennen, voorkomen én op te lossen. Met oefeningen die wetenschappelijk bewezen zijn, écht helpen en een handig digitaal werkboek.

Veel werkgevers vergoeden deze Online Masterclass, omdat hij valt onder persoonlijke ontwikkeling en stressreductie, vraag bij je werkgever naar de mogelijkheden! Meer informatie over deze Online Masterclass vind je HIER.

 

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *