PODCAST #30: Wat is een effectieve aanpak van stress?

Stress is een duidelijk signaal van je lichaam en je geest, dat je spanning ervaart. Als je stress negeert, kun je op termijn fysieke en psychische klachten krijgen, die zelfs kunnen uitmonden in een burn out. Het is dus belangrijk dat je stress aanpakt, op de juiste manier: met wetenschappelijk bewezen effectieve methoden. Maar wat betekent dat eigenlijk: effectief?

Vorige week werd de Online Masterclass ‘Effectief omgaan met stress’ op stressedout.nl succesvol gelanceerd, waarin je in 7 wekelijkse modules stress effectief leert hanteren. Maar wat betekent dat eigenlijk écht: effectief? En wat kun je verwachten van de Online Masterclass? Wat is het verschil met andere trainingen op dit gebied? En waarom is dat verschil belangrijk? In deze podcast praat ik met de maker van de Online Masterclass, de psycholoog Roos Vader.

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *