Podcast #21, by Sarah: Over lichtpuntjes in donkere tijden

Deze keer wordt de podcast gepresenteerd door Sarah Van Wolputte, auteur van het baanbrekende kinderboek ‘Viktor en het vuur‘, dat kinderen door moeilijke tijden heen helpt, ook nu. Ze vertelt over lichtpuntjes in het leven, júist als het overal zo donker is. 
Sarah: ‘Als lichtpunt voor anderen schreef ik Viktor en Het Vuur. Een kinderboek ontstaan na mijn eigen persoonlijke crisis, een burn out met angststoornis. Ik had nooit verwacht dat kort na het uitgeven hiervan, deze collectieve crisis zou komen. Gek genoeg, zie ik héél veel kenmerken vergelijkbaar met waar ik doorheen ben gegaan. Eenzaamheid, angst voor de dood en onzekerheid voor de toekomst. Meer dan ooit geloof ik dan ook in het actief op zoek gaan naar lichtpuntjes die je hoofd licht houden in mogelijks  donkere dagen. Én dat is helemaal wat ik voor ogen had met dit boek. Dat het mensen de hoop zou geven om te blijven gaan op momenten dat het moeilijk is. Hoe? Daar vertel ik graag over in deze podcast. Ik hoop van harte dat het jullie mag helpen om iedere dag het kleins te vinden dat moed geeft om niet op te geven.
Met liefde, Sarah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *