Podcast #16: Viktor en het vuur, De Boeklancering (en iets over een boterham met pindakaas)

Morgen, op 29/2 is het dan echt zover: in Scheltema Amsterdam vindt de boeklancering plaats van ‘Viktor en het vuur, stress, burn out en balans in kindertaal’ van Sarah Van Wolputte. Het eerste kinderboek dat stress, burn out en balans op kinderniveau uitlegt, met een voorwoord van Dirk De Wachter.

Vandaag vertel ik in STRESSED OUT, de podcast wat er morgen precies op het programma staat, vertel ik bijzondere wetenswaardigheden over Viktor (wist je bijvoorbeeld dat illustrator Edith en Sarah elkaar morgen pas voor het eerst in real life ontmoeten? En dat een boterham met pindakaas een opvallende rol speelde in de totstandkoming van dit boek?) en deel ik een nieuwtje over een bijzondere aankomende podcast.
Wees welkom!

Zie voor de details hieronder, maar je kunt ze ook terugvinden op de nieuwe pagina van stressedout.nl, Upcoming Events. Daar vind je vanaf nu álles wat op de planning staat, zoals lezingen en Masterclasses.

Aanmelden via het evenement op onze Facebookpagina is fijn, maar niet noodzakelijk (het is vooral handig voor het stoelenaantal).

Meer over het boek vind je hier.

Misschien tot morgen, bij Scheltema Amsterdam (zie hier het evenement op hun eigen pagina)! Hieronder alles wat je moet weten! 🙂

DETAILS BOEKLANCERING VIKTOR EN HET VUUR:

Wat: Boeklancering Viktor en het vuur
Datum: 29 februari.
Tijd: 16 uur.
Plaats: Scheltema Amsterdam, 4e etage.
Adres: Rokin 9, Amsterdam.
Toegang is gratis.

Viktor en het vuur is het allereerste kinderboek dat stress, burn out en balans uitlegt in kindertaal. Een sprookje door Sarah Van Wolputte, met een voorwoord van psychiater Prof. Dr. Dirk De Wachter.

'Vergeet de kinderen niet. Dit boek nodigt uit om op een creatieve en kindvriendelijke manier in dialoog te gaan.'
- Dirk De Wachter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *