STRESSED OUT, de podcast #14: Burn out en (je) kinderen, hoe zit dat? Sarah spreekt.

Burn out en (je) kinderen, hoe zit dat?

Vorige week kwam het boek Viktor en het vuur, stress, burn out en balans in kindertaal uit, van Sarah Van Wolputte, bij uitgeverij STRESSED OUT. Het is het allereerste kinderboek dat stress, burn out en balans op een heel toegankelijke manier uitlegt. Psychiater Dirk De Wachter schreef het voorwoord.

Afgelopen week was er geen podcast, in verband met Sarahs bezoek aan Koffietijd (kun je via deze link terugkijken). Deze week praten we in STRESSED OUT, de podcast #14 met Sarah: waarom moest dit boek geschreven worden? Hoe zat het met haar eigen kinderen tijdens haar burn out? En erna? Hoe behoeden we de generatie die nĂș opgroeit voor het ZELF ontwikkelen van een burn out, als steeds jongere mensen kampen met burn out klachten? Wat is er mis met ons huidige systeem? Wat kan er anders? Een openhartig gesprek over het uitvallen tegen je kinderen tijdens crisis, leven in een tijd van likes en kiezen voor je eigen pad. Dit is de eerste van een aantal podcasts waarin Sarah te gast is.

LUISTER OOK DE ANDERE PODCASTS, DAT KAN HIER!

 

Viktor en het vuur is het allereerste kinderboek dat stress, burn out en balans uitlegt in kindertaal. Een sprookje door Sarah Van Wolputte, met een voorwoord van psychiater Prof. Dr. Dirk De Wachter.

'Vergeet de kinderen niet. Dit boek nodigt uit om op een creatieve en kindvriendelijke manier in dialoog te gaan.'
- Dirk De Wachter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *