Podcast #10: Kijk eens terug in plaats van vooruit (en mijn dochter doet ‘n cameo)

Aan het begin van het nieuwe jaar kijken we vooral vooruit. Met voornemens. Van wat we wel en vooral vaak niet meer willen. Maar wat als je eens bewust stilstaat en juist terugkijkt?

Dat levert je vaak heel bijzondere en mooie inzichten op. Je ziet momenten bewust die je eerder makkelijk liet passeren, je beleeft bepaalde vormen van afscheid bewuster, en ook voel je de liefde en het leven an sich bewuster. Maaike onderzocht dit. Hoe verhoudt terugkijken zich tot vooruitkijken? En wat zie je als je terugkijkt? In dankbaarheid voor alles wat ís? Wat nog het mooiste is van deze podcast: mijn dochter onderbreekt hem, per ongeluk. Om me even de belangrijkste boodschap te geven die er bestaat.

Een leuk artikel over anders nadenken over het nieuwe jaar vind je hier!

Maaike Helmer is oprichter STRESSED OUT: de eerste (online) uitgever ter wereld op dit gebied. Eind 2018 verscheen haar boek ‘NIETS’, over meer innerlijke rust in tijden van alles. Het boek kreeg veel landelijke media aandacht in o.a. Flow, Koffietijd, JAN, Elle, Flair, De Telegraaf en Trouw. Regelmatig nieuws en unieke minder stress tips ontvangen? Abonneer je op de Minder Stress Mail.

ALLE PODCASTS TERUGLUISTEREN, ZOALS DIE OVER SLECHTE VOORNEMENS? DAT KAN HIER!

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.