BAM! HET NIETS E-BOOK IS ER NU OOK!

Onlangs verscheen NIETS, het boek, daar plaatste ik natuurlijk een artikel over. En nog korter geleden verscheen er ook nog eens een mooie trailer van het boek. Ontzettend blij en dankbaar ben ik voor de enorme hoeveelheid positieve reacties, de mooie berichten die ik krijg en het feit dat ik zie dat zo veel mensen mijn boek kopen en er echt veel aan hebben.

Dat was ook mijn doel met het schrijven, dat anderen iets hebben aan mijn persoonlijke zoektocht en vooral ook aan het inzicht dat in het boek aan bod komt, dat ik verwierf uit het eeuwenoude ma-concept. Een inzicht waarvan ik écht denk dat hij niet alleen mijn leven kan veranderen, maar dat iederéén er in deze dolgedraaide prestatie maatschappij iets aan kan hebben… We moeten stoppen met door racen, daar ben ik echt heilig van overtuigd. En dit is een manier het rennen te stoppen.

Even een korte omschrijving van het boek:

Maaike Helmer (1978) zocht zoals iedereen in deze drukke doorgedraaide maatschappij naar meer kalmte in hoofd en lijf. En dat ging met (hard) vallen en opstaan. In ‘NIETS’ laat ze zien hoe een pestverleden, een internationale modellencarrière, het krijgen van een chronische aandoening, een journalistieke loopbaan en een burn out haar bijna kapotmaakten. Uiteindelijk brachten ze haar bij een oude Japanse filosofie. Een wonderlijk simpel inzicht, dat haar nu dagelijks meer rust geeft dan ze ooit had kunnen vermoeden. Dit boek gaat over meer ‘niets’ in tijden van ‘alles’.

Enfin. Dit bericht is om te laten weten dat er nu ook een E-BOOK IS! Geweldig nieuws! Je ziet hieronder hoe je die kunt bestellen (fijn, zo’n knop waarmee je dat makkelijk en snel kunt doen) en als je liever meteen in deze zin doorklikt om hem te kopen, kan dat ook, alhier. Hier het papieren boek. En hier kun je meer vinden over de inhoud. Ik wens je heel veel leesplezier…

Trouwens, ook leuk om te weten: wist je dat je je kunt abonneren op de MINDER STRESS MAIL? Dan krijg je regelmatig tips in je mail én hoor je belangrijke STRESSED OUT zaken als allereerste…

LEES OOK: NIETS HET BOEK IS ER! WAAR GAAT HET OVER?

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.


'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *