NIETS, we hebben een boek trailer: wat is het verhaal? [VIDEO]

Yes, we hebben zowaar een (eerste) echte boek trailer van het boek NIETS. En hij is moooooi….

NIETS is mijn persoonlijke zoektocht naar innerlijke rust, met een even verbazingwekkend als simpel inzicht, dat mij uiteindelijk veel rust heeft gegeven én me de zin van de onzin heeft leren scheiden in het leven. En dat gun ik eigenlijk iedereen, dus daarom heb ik het boek geschreven…

In bijgaande trailer zie je, heel kort samengevat, mijn eigen, persoonlijke verhaal. Dat verhaal is de kapstok van het boek, van het inzicht dat ik uiteindelijk verwierf. Mijn zoektocht naar innerlijke rust begon in een gedempte put in een Gelders dorpje (waar ik dagelijks werd ingegooid), liep via een succesvolle internationale modellencarrière (o.a. Vogue Italia en Vogue USA en een Pinko campagne), een diabetes coma, een journalistieke loopbaan en een major burn out naar niets… Want uiteindelijk kwam ik op een dieptepunt het begrip ‘ma’ tegen. Ma is een oud Japans concept, dat zoveel betekent als ‘interval’, ‘pauze’, ‘negatieve ruimte’ of (heel Westers vertaald) ‘niets-iets’. En door een inzicht dat ik kreeg door dat concept kreeg ik veel meer rust in lijf en leden.

Over het boek, mijn zoektocht én ma zal ik binnenkort meer schrijven. En volgende week verschijnt er nóg een trailer, waarin ik meer over het begrip ‘ma’ uitleg. Maar eerst, hieronder, hoe mijn persoonlijke verhaal eigenlijk is gelopen… Mocht jij het boek nu al hebben gelezen, dan ben ik natuurlijk benieuwd naar je mening. Die kun je delen (met foto mag :-)) onder de hashtag #ikleesniets of #nietshetboek. Leuk: onder de mensen die de hashtag(s) of een foto met NIETS delen, verloot ik een 1 op 1 masterclass ‘Meer NIETS in je leven’ die ik momenteel ontwikkel. In die masterclass leer je de zin van de onzin scheiden, leer je hoe je zelf meer niets in je leven toelaat en wat daar zo fijn aan is. (Foto: Andraz Lazic/Unsplash)

 

LEES OOK: YES! ‘NIETS’ HET BOEK IS ER!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.


'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *