6 x Netflix films die feelgood zijn

Welke films op Netflix geven je een goed gevoel? Ik deel een lijstje met fijne feelgood films waar je even mee vooruit kunt…

1. Popstar: never stop never stopping

Deze film neemt de popsterrenstatus op heel grappige meta-wijze op de hak. Met ontelbare cameo’s van bijvoorbeeld Seal, Mariah Carey, Snoop Dogg en vele, vele anderen.

2. We’re the Millers

Vermakelijke film over een groep mensen die onvrijwillig samen een gezin moet spelen om een heftige drugsdeal rond te krijgen. Met onder anderen Jennifer Aniston.

3. Wine country

Een groep vriendinnen gaat met zijn allen naar een wijngebied om een verjaardagsuitje te vieren. Te verwachten, maar dat gaat natuurlijk helemaal mis.

4. The intern

Schattige film waarin Robert de Niro de rol speelt van 70-jarige stagiaire en Anne Hathaway de rol van drukbezette fashion designer.

5. The Boss

Melissa McCarthy speelt hierin een gevallen ‘boss’ die in het begin vooral onuitstaanbaar is, maar uiteindelijk wel een gouden hartje blijkt te hebben.

6. Between two ferns: The Movie

Film gebaseerd op de gelijknamige succesvolle, vervreemdende internetserie ‘Between two ferns’ van Zack Galafianakis (via deze link vind je trouwens álle afleveringen van die serie, met gasten als o.a. Barack Obama, Nathalie Portman en Justin Bieber.

Enjoy!

Heb jij nog tips? Laten we ze delen. Zet je ze in de comments hieronder alsjeblieft?

LEES OOK: DIT IS DE NETFLIX TOP 20 OM TE ONTSPANNEN, SAMENGESTELD DOOR… JULLIE!

Maaike Helmer is oprichter van multimedia uitgeverij STRESSED OUT en auteur van het succesvolle boek ‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ (o.a. bekend uit Vrouw/Telegraaf, Grazia, Koffietijd en De Volkskrant). 

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.