GRAZIA

In Grazia stond een groot interview waarin ik vertelde over mijn boek NIETS. Dat ging van mijn pestverleden, mijn modellencarrière en mijn burn out naar uiteindelijk, de innerlijke rust die ik vond in het ma-concept.

VRIJ / HMC Kranten zaterdag bijlages

Journalist Nancy Ubert interviewde me over mijn boek NIETS voor de weekendbijlage VRIJ van alle HMC kranten (Holland Media Combinatie). Ik dacht dat ik alleen in het Leidsch Dagblad zou komen, dus dat was een leuke verrassing!

VROUW / De Telegraaf

In de weekendbijlage van het magazine VROUW, van De Telegraaf schreef ik naar aanleiding van…

KEK Mama

In de KEK Mama werd NIETS in de boekenrubriek goed gerecenseerd. Natuurlijk erg trots op die fijne recensie.

Nouveau

Een mooie recensie van het boek NIETS, in de Nouveau. Erg blij mee.

FLOW

In Flow verscheen een artikel van maar liefst 6 pagina’s mijn boek NIETS, waarin we duiken in het ma-concept.

Veronica Magazine

In Veronica Magazine mocht ik naar aanleiding van het uitkomen van mijn boek NIETS (over het vinden van meer innerlijke rust) vertellen over hoe je minder stress en meer rust kan ervaren. Hierbij gaf ik een aantal handzame en praktische tips die iedereen makkelijk in zijn of haar leven kan toepassen.

FLAIR: ARTIKEL OVER ‘NIETS’, HET BOEK

In het najaar van 2018 komt hij uit: ‘Niets’. Het boek gaat over hoe ik rust vind in een dolgedraaid drukke samenleving. Dat doe ik met inzichten uit een heel oude Japanse filosofie, de ma-filosofie. Die veranderde mijn leven, kan ik wel zeggen…

FLAIR – INTERVIEW ‘HET NIET-PERFECTE PLAATJE’

FLAIR interviewde mij over ‘het niet perfecte plaatje’ online. We presenteren ons allemaal als perfect online, maar wat nu als je je echte zelf durft te laten zien? Met STRESSED OUT ben ik eerlijk en open over mijn eigen tijd met een burn out.

MARIE CLAIRE NEDERLAND

Voor de Nederlandse Marie Claire werd ik geïnterviewd over STRESSED OUT en hoe mijn burn out er voor zorgde dat ik anderen wilde helpen bij stress en burn out, om meer balans te krijgen in hun leven. Het interview lees je hier ook online terug.