Psychiater DIRK DE WACHTER schreef het voorwoord van het nieuwe boek!

We kunnen het eindelijk zeggen: DIRK DE WACHTER schaart zich achter het belang van het boek en schreef het voorwoord.

Het boek waarvan wij op 2/2 eindelijk kunnen zeggen wat het is. Je begrijpt dat het dus zal gaan om een boek met een grote maatschappelijke relevantie. We zijn dan ook meer dan trots bovenstaande te kunnen meedelen.

Nog héél even geduld…

Aanstaande zondag 02/02/2020 zal duidelijk worden waarom dit boek zo belangrijk is. We maken op die dag ook met trots de auteur bekend. En vanaf dat moment is het boek ‘in de wereld’ en kan iedereen het kopen. We kunnen bijna niet wachten, want het is een boek dat er allang had moeten zijn. En dat er vanaf dat moment ook eindelijk ís. Een boek dat revolutionair is, maar dat eigenlijk niet zou moeten hoeven zijn. De eerste in zijn soort, een boek dat iets belangrijks bijdraagt de wereld. Ik ben meer dan dankbaar dat ik daar als uitgever van uitgeverij STRESSED OUT aan mag bijdragen.

Als eerste het boek?

Vanaf zondag kun je het boek dus gewoon kopen. Alles staat nu achter de schermen helemaal klaar. Er komt een extra boekenpagina (als je het via die route koopt, houdt de auteur er het meest aan over) en je kunt het natuurlijk óók kopen via alle gerenommeerde (online) boekhandels. Maar via stressedout.nl is altijd het fijnst natuurlijk. 😉

Schrijf je nu in voor de Minder Stress Mail, dan heb jij het als eerste in je mail en kun je als je wilt het boek als eerste kopen zodra je de mail ontvangt. Aanrader, want we verwachten dat het snel gaat.

LEES OOK: JAAAAA!!! HET NIEUWE BOEK IS UIT!!! LEES ER HIER ALLES OVER…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *