WINNAARS ONLINE MASTERCLASS ‘Effectief omgaan met stress’ ZIJN BEKEND

WIN JIJ DE ONLINE MASTERCLASS ‘Effectief omgaan met stress?’ Die vraag stelden we afgelopen vrijdag op onze social media. Je kon tot vandaag, maandag, reageren. Vanochtend zijn de winnaars getrokken.

Zeer binnenkort start de eerste STRESSED OUT Online Masterclass: ‘Effectief omgaan met stress’ van psycholoog Roos Vader. In deze Online Masterclass (7 Modules) delen we de meest recente inzichten uit de psychologie, fysiologie en neurologie en geven we je op basis daarvan ECHT werkende, praktische tips en oefeningen tegen stress. Bij de Masterclass hoort een persoonlijk werkboek met oefeningen.

De 3 mensen die de unieke kans krijgen om deze Online Masterclass gratis te testen, hebben intussen bericht ontvangen via dm op hun social media account.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van wanneer jij deze Online Masterclass ook kunt volgen? Schrijf je in voor de Minder Stress Mail en je ontvangt bericht zodra hij beschikbaar is.

Help stressedout.nl en doneer nu!

Waardeer je de artikelen van stressedout.nl? Door je te abonneren met een vast bedrag per maand (dat kan al voor de prijs van een ijsje) of door te doneren, zorg je ervoor dat stressedout.nl kan blijven bestaan.

Abonneer, doneer, daarmee laat je je waardering zien.

Doneer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.