Boeklancering Viktor en het vuur, 29 februari, Scheltema Amsterdam. Kom je ook?

Met veel trots kondigen we aan: de officiële boekpresentatie van ‘Viktor en het vuur, stress, burn out en balans in kindertaal’. Een sprookje, geschreven door Sarah Van Wolputte (luister hier het interview met haar terug over burn out en een gezin), met een voorwoord van psychiater Dirk De Wachter. Illustraties door Edith den Hollander – De Bloois. Uitgegeven door Uitgeverij STRESSED OUT.

Je zag het misschien ook al op onze socials voorbijkomen. Hij is er nu dan echt: de officiële boeklancering van ‘Viktor en het vuur, stress, burn out en balans in kindertaal’. Een ongedwongen bijeenkomst in boekhandel Scheltema, Amsterdam. De boekpresentatie is in handen van Ellemijn Veldhuijzen van Zanten. We zullen er praten over het belang van het boek, maar ook over Sarah’s eigen burn out met een gezin, over het zoeken naar balans en over wat Viktor zelf ons nu eigenlijk wil vertellen. Natuurlijk praten we ook met illustrator Edith den Hollander – de Bloois en met ondergetekende, de uitgever.

Er is ruim de tijd om vragen te stellen aan Sarah, en natuurlijk kun je je boek laten signeren. Je kunt ter plekke ook een exemplaar kopen en – als ze op zijn – bestellen.

Dan nu de details:Boekpresentatie: 29 februari.
Tijd: 16 uur.

Plaats: Scheltema Amsterdam, 4e etage.

Adres: Rokin 9, Amsterdam.
Toegang: gratis.

Wil je erbij zijn? Leuk! Fijn als je je even aanmeldt (voor het aantal stoelen, begrijp je ;-)). Meld je aan via het evenement op de stressedout.nl Facebook pagina, maar het kan ook via de contactpagina alhier, of in een reactie hieronder dit artikel. Maar ook als je je niet aanmeldt, ben je natuurlijk welkom. 🙂

LEES OOK: SARAH WAS TE GAST IN KOFFIETIJD OM TE VERTELLEN OVER VIKTOR EN HET VUUR, DAT KUN JE HIER TERUGKIJKEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *